Nymålat i köket!

Jag skrev ju om att jag skulle anlita en målare för att måla om köket, eftersom jag inte riktigt kände att jag skulle klara det på egen hand. Men så blev det inte! Min pappa är rätt så händig av sig och när jag berättade att jag skulle måla om köket så erbjöd han sig att hjälpa till. Det är bra att ha föräldrar ibland, eller hur? Sagt och gjort och det gick snabbare än jag trodde det skulle göra också, och resultatet? Att köket blev mycket ljusare och fräschare redan, och då har jag ändå inte skaffat nya köksluckor, men det kommer inom en inte alltför avlägsen framtid.

Kökslampor
Så har jag också börjat leta efter en fin och spännande kökslampa. Lite inspiration fick jag från en urgammal artikel hos Aftonbladet, ett bildspel med 14 stycken riktigt spännande kökslampor, även om en del av dem kanske var lite VÄL spännande. I grund och botten är jag nog en traditionalist trots allt. Vem hade väl kunnat tro det? Förutom då typ alla som känner mig. Men Jag ska nog lyckas hitta någon kökslampa som både tillfredsställer traditionalisten i mig OCH inte känns alltför tråkig och omodern.

Luckor
Nu när köket är målat känns det som jag på allvar kan ta tag i det här med köksluckor. Jag har fått Mälarkök rekommenderade till mig och de verkar kompetenta och så, med bra köksluckor men helt säker på att det blir dem som jag anlitar är jag inte. Det kanske finns andra kökslucketillverkare som också kan sina saker och som till och med är bättre? Men från vad jag sett hitintills så lutar det definitivt åt att jag kommer att anlita Mälarkök för att fixa de nya köksluckorna.

Okej, det var allt för den här gången! Vi ses nog snart igen!